Projemiz Hakkında

Erasmus Plus KA1 Projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir. Projemizin ismi "Güvenli Atölyelerimizde Mesleki Eğitim İçin Avrupa´dayız". Projemiz iki akışlı bir projedir. Proje kapsamında okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 7 öğrenci ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanından 7 öğrenci 15 gün boyunca Almanya Berlinde staj yapacaklardır.

15.04.2019 524

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz Almanya´da Alman Pastacılık Sanatı konulu pastacılık stajı yapacaklardır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimiz ise Montessori Yönteminin uygulandığı bir anaokulunda staj çalışması yapacaklardır.

Proje Bilişim Teknolojileri Alanı Atölye Şefi Serkan AKBEL tarafından hazırlanmıştır. Proje kapsamında her hareketlilikte bir refakatçi öğretmenimizde öğrencilerimizin yanında olacaktır.

Adres:
SÜMER MAH. KAZIM YEDEKÇİOĞLU SK. ATATÜRK MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 11 KOCASİNAN / KAYSERİ