Veli ve Öğrenci Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketi

08.05.2024 271

Sevgili Öğrenci,

Bu anketin amacı okulumuzda öğrencilerimizin hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Her soruda A ve B olmak üzere iki ifade verilmektedir. Sorulara yanıt verirken iki rehberlik hizmetinden hangisine daha çok ihtiyaç duyduğunuzu düşünerek hizmetten sadece bir tanesini seçiniz.

Öğrenci Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketine ulaşmak için tıklayınız.

Sayın Veli,

Bu anketin amacı okulumuzda öğrencilerimizin hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Her soruda A ve B olmak üzere iki ifade verilmektedir.  Sorulara yanıt verirken iki rehberlik hizmetinden hangisine çocuğunuzun daha çok ihtiyaç duyduğunu düşünerek hizmetten sadece bir tanesini seçiniz. (En çok ihtiyaç duyulan "1" , diğerini "0" olarak seçiniz)

Veli Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketine ulaşmak için tıklayınız.

Adres:
SÜMER MAH. KAZIM YEDEKÇİOĞLU SK. ATATÜRK MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 11 KOCASİNAN / KAYSERİ