Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişime ve gelişime açık, karar verme, problem çözme, uyum ve beceri düzeyi yüksek, yaratıcı nitelikli insan gücü yetiştirmek.

Misyon: Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren ülkemizin kalkınmasında ve sanayileşmesinde etkili olan mesleki, kültürel ve bilimsel yeterliliklere sahip, sorumluluk ve farkındalığı yüksek milli, manevi değerlere bağlı çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi olan "Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü" kapsamında verilen Beyaz Bayrak sahibidir.

Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuzda Bilişim Teknolojileri alanında Anadolu Teknik Programı mevcuttur. 30 öğrencimiz sınavla okulumuza yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Voleybol takımı Kayseri genelinde başarılı sonuçlar almıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2019 TÜBİTAK 4006´da yer almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda ERASMUS Plus proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://ataturkktml.meb.k12.tr

Adres - SÜMER MAH. KAZIM YEDEKÇİOĞLU SK. ATATÜRK MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 11 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sümer Okullar Kampüsünde yer almaktadır.

Ulaşım Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 2 km mesafededir.