Kocasinan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Kayseri Kızılay Şubesine Teşekkür Ziyareti

10.05.2022 342

Kocasinan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kayseri Şube Başkanı Cafer BEYDİLLİ'ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Okul Müdürü Bulent DOYMUŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri katıldı. Ziyaret esnasında Okul Müdürü Bülent DOYMUŞ, Ramazan ayı içerisinde okul öğrencilerine yaptığı kıyafet ve yiyecek yardımından dolayı Şube Başkanı Cafer BEYDİLLİ'ye teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti. Kayseri Kızılay Şube Başkanı Cafer BEYDİLLİ'de bu nazik ziyaretten dolayı okul müdürü ve öğretmenlere memnuniyetini dile getirdi.

10-05-202210-05-202210-05-2022

Adres:
SÜMER MAH. KAZIM YEDEKÇİOĞLU SK. ATATÜRK MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 11 KOCASİNAN / KAYSERİ